Psicologia perinatal i psicoteràpia gestalt a València

Sara Jort Povea
perinatal

Abasta el moment vital que comprèn la concepció, gestació, part/naixement i puerperi. Aquest àmbit s’interessa tant per la mare com pel desenvolupament emocional del seu bebè des de la concepció.

bg-gestalt

L’objectiu de la Teràpia Gestalt és ajudar la persona que acudeix a consulta en la seua dificultat (ansietat, depressió, malestar emocional….), ja siga relacional, d’adaptació a algun canvi vital (per exemple, una separació) o d’una altra índole, perquè puga conèixer-se millor i recobrar la creativitat perduda.

cursos sara jort

Formació a professionals sanitaris o d’acompanyament a la maternitat sobre atenció sanitària i psicologia perinatal. També realitze tallers monogràfics amb mares i/ o famílies en temes relacionats amb l’àmbit perinatal.

Sara Jort

sara jort

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València. Col·legiada CV-09469. Habilitada Psicòloga General Sanitària pel COP-CV. Especialitzada en Psicologia Perinatal. Psicoterapeuta Gestalt per l’Institut Français de Gestalt-Therapie (IFGT). Tesi: “El part des de la Teoria del Self” per l’IFGT. Certificada Europsy Especialista en Psicoteràpia per la European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA).

Les meues inquietuds durant la formació van ser, d’una banda, la psicologia de gènere, en l’àrea acadèmica, i d’altra banda, la intervenció social amb famílies, dins i fora de l’àmbit acadèmic: Formació en Mediació Familiar (any 2000), Teràpia Familiar Sistèmica i Intervenció en Xarxa (any 2001). La meua experiència professional es podria agrupar en aquests dos grans blocs.